On-line azonosító:

Válaszolj a következő kérdésre egy számmal egy 1-től 10-ig terjedő skálán, ahol az 1 a legalacsonyabb ("egyáltalán nem", ) és a 10 a legmagasabb ("teljes mértékben") érték!

Mennyire látom, érzékelem azt, ahogyan a karakteremmel, napi működésemmel a szervezeti egységem teljesítményére és hangulatára hatok?

Gondold végig az alábbi táblázat első sora segítségével a számodra legfontosabb elemeket, amelyeket valódi hozzáadott értéknek tartasz saját hozzájárulásodban szervezeti egységed sikeréhez, illetve amelyeket korlátként élsz meg, amelyek adott esetben elégedetlenné tesznek teljesítményeddel! Ezt követően vizsgáld meg ugyanezt a csapatod egészének működése kapcsán is!

Amit nagyra értékelek Ami korlátoz, elégedetlenné tesz, zavar
Saját működésemben
Csapatom működésében

Ha befejezted a táblázat kitöltését, nézd meg a lap alján található gondolatébresztőnket, és jegyezd fel ide a válaszodat!

Az olvasmány témája és saját felismeréseid alapján válassz egy konkrét, világosan megfogalmazható elemet a munkáddal kapcsolatban, amire odafigyelnél a következő egy-két hétben. Hogyan döntöttél?

Gondolatébresztő a táblázathoz: Nézz rá a táblázatra! Milyen tükröt tart csapatod működése Neked? Mennyire kapcsolódnak működésük pozitív és negatív elemei a te nagyra értékelt vagy éppen korlátozó működésedhez? A táblázat alapján függőlegesen vetsz inkább "árnyat", és/vagy keresztbe?

Gondolatébresztő a táblázathoz