On-line azonosító:

Válaszolj a következő kérdésre egy számmal egy 1-től 10-ig terjedő skálán, ahol az 1 a legalacsonyabb ("egyáltalán nem", ) és a 10 a legmagasabb ("teljes mértékben") érték!

Mennyire vagyok aktív abban, hogy munkahelyi kapcsolataim széles körben erősödjenek?

Gondold végig az alábbi táblázat segítségével, hogy mennyire vagy aktív a munkahelyeden munkakapcsolatok, illetve személyes kapcsolatok építésében? Először vizsgáld meg az első sor segítségével a meglévő gyakorlatodat, azaz hogy mit teszel a kapcsolati háló szélesítéséért és erősítéséért! Ezt követően szánj időt arra, hogy összegyűjtsd a kihasználatlan lehetőségeket!


Szakmai vagy munkakapcsolatok építése Személyes kapcsolatok építése
Amit teszek
Amit tehetnék ezen túl

Ha befejezted a táblázat kitöltését, nézd meg a lap alján található gondolatébresztőnket, és jegyezd fel ide a válaszodat!

Az olvasmány témája és saját felismeréseid alapján válassz egy konkrét, világosan megfogalmazható elemet a munkáddal kapcsolatban, amire odafigyelnél a következő egy-két hétben. Hogyan döntöttél?

Gondolatébresztő a táblázathoz: Nézz rá alaposan meglévő gyakorlatod különbségére a munka- illetve a személyes kapcsolatépítés terén, valamint vizsgáld meg a második sorba írt ötleteket! Ezek alapján mi lehetne ama egyszerű attitűd-váltás, ami lehetővé tenné a környezetedben dolgozóknak, hogy hozzáférhetőbbé válj számukra?

Gondolatébresztő a táblázathoz