On-line azonosító:

Válaszolj a következő kérdésre egy számmal egy 1-től 10-ig terjedő skálán, ahol az 1 a legalacsonyabb ("egyáltalán nem", ) és a 10 a legmagasabb ("teljes mértékben") érték!

Mennyire tudom jelen munkahelyzetemben a legtöbbet kihozni a bennem rejlő kreativitásból?

Gondold végig az alábbi táblázat első sora segítségével, mivel segítik, illetve nehezítik mások és a környezet a kreativitásod kibontakoztatását! A második sorban meg azt vizsgáld meg, működésed mivel segíti, illetve mivel gátolja mások kreativitását!

Ami segít Ami gátol
Amikor az én kreativitásomról van szó
Ahogy én hatok mások kreativitására

Ha befejezted a táblázat kitöltését, nézd meg a lap alján található gondolatébresztőnket, és jegyezd fel ide a válaszodat!

Az olvasmány témája és saját felismeréseid alapján válassz egy konkrét, világosan megfogalmazható elemet a munkáddal kapcsolatban, amire odafigyelnél a következő egy-két hétben. Hogyan döntöttél?

Gondolatébresztő a táblázathoz: Vizsgáld meg, mennyire hasonlítanak / különböznek a Te kreativitásodat támogató tényezők és ahogyan Te tudod másokét erősíteni! Ugyanígy nézz rá arra is, mennyire hasonlítanak / különböznek a Te kreativitásodat gátló tényezők és ahogyan Te tudod másokét nehezíteni!

Gondolatébresztő a táblázathoz