On-line azonosító:

Válaszolj a következő kérdésre egy számmal egy 1-től 10-ig terjedő skálán, ahol az 1 a legalacsonyabb ("egyáltalán nem", ) és a 10 a legmagasabb ("teljes mértékben") érték!

Mennyire teremtek bátorító közeget magam és csapatom számára, amelyben felbukkanhatnak és megvalósulhatnak innovatív ötletek?

Keress meg maximum három olyan elemet szervezeti egységed működésében, amelyben kifejezetten jól jönne valami újszerű megközelítés, és ezeket gyűjtsd össze az alábbi táblázat első oszlopában! Ezt követően egyenként vizsgáld meg, hogy jelenleg mi hátráltatja szerinted az innovativitást az adott területen, és hogy ezek alapján mivel tudnál serkenteni!

Innovatív ötlet, amire igény lenne Ami jelenleg hátráltatja Amivel serkenteni tudnám az innovativitást
1
2
3

Ha befejezted a táblázat kitöltését, nézd meg a lap alján található gondolatébresztőnket, és jegyezd fel ide a válaszodat!

Az olvasmány témája és saját felismeréseid alapján válassz egy konkrét, világosan megfogalmazható elemet a munkáddal kapcsolatban, amire odafigyelnél a következő egy-két hétben. Hogyan döntöttél?

Gondolatébresztő a táblázathoz: Idézd fel, ahogy kitöltötted a táblázatot! Mennyire könnyen találtál innovációs igényt, illetve láttál rá a hátráltató tényezőkre? Mennyire konkrét és alkalmazható mindaz, amit a lehetséges támogatásod kapcsán összegyűjtöttél? Mindezek hogyan viszonyulnak ahhoz a képhez, amelynek alapján a skálázós kérdést megválaszoltad?

Gondolatébresztő a táblázathoz